Thursday, March 10, 2011

CONTEST GAMBAR SAYA CANTIK (;

Hello all my boyfie and girlfie (;
huahua (; trima kasih kpda amira sbab tag sya benda ni (;
kamu smua tau apa nie ? okeyy !
CONTEST GAMBAR SAYA CANTIK .
biarpun hakikatnya sya tidak cantik .
perasan cantik ada lahh! haha xD hampeh
thanks again , i will try my best , 3 kali dha masuk contest .
belum prnah ada yg menang , sbab sya malas mau ikut syarat dy la (;
tapi this one , i will ;D

okay, we start it now , kamu pernah ikut kontes cmni ,
klau belum pernah, kciannnn ,
pity to me too . haha (;

1. Peserta kena Join Blog AkuSyafrina.
2. Pilih SATU SAHAJA gambar yang ada gambar korang 
ONLY... Tak nak ada gambar orang lain ok.
3. Buat 1 ENTRY SIMPLE BERTAJUK 
"Contest Gambar Saya Cantik" dan LINK BACK ke contest ini (;
4. Pastikan korang letak gambar SEBELUM dan 
SELEPAS di edit.. Tak kisah nak edit macam mana pun. 
Ikut yang korang rasa cantik.
5. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY
yang korang buat tadi dan DEKAT SIDEBAR blog korang. 
Jangan lupe LINK BACK semula :)
6. Tag 5 ORANG untuk joint contest ni.. 
Pastu jangan lupe bagitau diorang, diorang dah kene TAG :) 
7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link 
post korang kat dalam Mister Linky kat atas. :)

okay, wanna see my hodoh pict ? 
wahh, muka mintak puji maa (;
hahaha . okayy .

BEFORE




AFTER .. JENG JENG JENG




okay , promosi jap , guna lah photoshop 
dan xiuxiumeitu :) . 
hahahhaa ;DDDDD

TARIKH TUTUP CONTEST PADA ; 1 MEI 2011

TAGGED :



p/s ; good luck ^.<

2 sweetpie ♥:

anisyafrina said...

2nd pic tu cute sgt... :) tQ joint n gud luck... :)

starcandy♥ said...

@anisyafrina haha, thankise, okay :D


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard