Friday, March 18, 2011

Profile Picture Saya (;


Hello Cutie ;D okay , harini mau talk talk pasal my profile picture , di facebook ;D
saya xjadi deactive mungkin , sebab saya berat hatii ;'( hurm , ckap la 
saya mungkir janji , ada 1001 sebab saya tdak deactive , mau tahu ? panjang la ,
malas mahu ringkaskan HAHA ;DD 

okay , korang agak agak di atas ni gambar siapa ? gambar saya kah ?
gambar SEOHYUN unnie kah ? grr -,- IM SONE okayy ;3
actually , saya gabungkan gambar dua ni , so its like ,
FARINAH @ SEOHYUN . haha :D <-- double triple silly ;3
okay kah ya combination dya ni ? okay kan ? bnyak org buat gambar cmni 
di FACEBOOK , so I came with this picture now , HOLENGAA ;o
hihi , jngan marah haaa ;D its easy saja . kamu mahu buat combination cmni ?
okayy , read thiss :


1. Untuk Pengguna Photoscape sahaja .
2. Selepas Edit gambar , Pergi ke Objek di 
bahagian yang bnyak clipart tuh , tekan OBJEK .
3. Selepas tekan , Banyak Pilihan Dia right ?
pilih PHOTO .
4. Selepas tu akan keluar pilihan , pilih la
gambar mana kamu mahu .
5. Tentukan Opacity , ' lebih kabur, lebih smartt '
6. Last sekali , SAVE dan ready untuk di UPLOAD . :D

Amacam , Easy kan ? Photoscape la yang bnyak digunakan sekarang ,
so ? gunalah PHOTOSCAPE :D

2 sweetpie ♥:

fatimaselamat said...

wah..aku pun guna jugak photoscape ni.hehehe

starcandy♥ said...

@fatimaselamat ba, watlah gney aa :D


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard