Friday, April 29, 2011

Contest Blog Paling Wonderful :)

hello Earthlings and Good Night :)woaha mlam ni kta join satu contest lgi , haha! bnyak kan contest skg ? bosan mau jointu tdakla , tp sdah kna tag , why not join ?mnatau lucky then mnang kan kan ? Thankieskpda Aina Raiya cause tag sya :) and mau tau lbih detail ? Click! klau mau join ini syrat yg sdah dtntukan oleh pnganjur yg brnama Dhia :
:a2:Jadi follower DHIA'S BLOG. :a2:Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join. :a2:Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu, cewahh, HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG . :a2:Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali. :a2:Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini. :a2:Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni. :a2:Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan. :a2:Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni utk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay ?
:88:Tag dkat 5 org Stalker brtuah :D

3 sweetpie ♥:

starcandy♥ said...

cepatt !

Nadia Johary said...

Thank you sebab join contest ni,..good luck and all the best!! XD

starcandy♥ said...

thanks :D


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard