Sunday, December 11, 2011

Hai Encik Cbox!

Perempuan atas nih sedang baca notis shoutmix -.-

Assalammualaikum dan selamat malam korang semua. Malam saya rasa panas sebab hati saya 
panas. Watlek watlek \m/. Korang dah tau pasal shoutmix tuh? Alah, kalau nak guna sebulan 
kena ada bayarannya, US DOLLAR pulak tuh, tak caya silakan click. Terpaksa lah saya guna 
balik cbox, act dulu memang pengguna cbox, cuma cbox kadang-kadang slow jadi saya beralih 
ke shoutmix. Tengok-tengok dah kena bayar pulak sekarang nih, saya cuba guna shoutbox.tv/
tapi macam tak best ja, nak design pun dia tak kasi preview  --' Cbox jugak pilihan saya. 
Harap-harap kali nih dia laju macam saya \terperasanlah pulak :P/ 

P/S: Saya sayang dengan stalker-stalker saya. That's why kena pilih yang terbaik :D



With hearts and soul, 
Starcandy


4 sweetpie ♥:

Puteri Auni Kamaruzzaman said...

Mr. Tan kedekut taik hidung manis :3

thefarinah♥ said...

@Puteri Auni Kamaruzzaman Betul sangat, bukan ke untung kalau ramai pengguna kan?

Faqihah Husni said...

Hahaha. I think, You did'nt use cbox. sbb susah sikit. Better guna shoutbox versi baru yang BEST.

http://faqihahhusni.blogspot.com/2011/12/tutorial-daftar-shoutbox-versi-baru.html

thefarinah♥ said...

@Faqihah Husni did not use? saya dah guna pun :) dah cuba tapi saya tak berkenan la. hehe :3


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard