Sunday, December 11, 2011

Kontest Senyuman Menawan.

Assalammualaikum dan hello tuan puan fellas

Act tadi nampak satu entry pasal contest nih, macam best ja so i've decided untuk join! Syarat-
syarat pun senang ja cuma yang gambar tu susah, menawan ka senyuman saya ni? Hew hew, up
to pengadil lah kan. Korang mau join just click on the banner then direct ke blog organiser 
contest nih. Hadiah pun best-best jugak, so jangan baca saja let's join this contest. Kat syarat
cakap tak wajib tag, so saya tag kepada yang baca lah. And the photo that I bet is:


Saya tak cantik macam awok :) Goodluck then, bye!




With hearts and soul, 
Starcandy


2 sweetpie ♥:

zeybubumoshiiyui said...

hi gambar sweet . goodluck ya .

zey pun dari contest yg sama (:

http://zeyramunchys.blogspot.com/2011/12/kontest-senyuman-menawan.html

thefarinah♥ said...

@zeybubumoshiiyui Ok. goodluck jugak :3


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard