Monday, December 19, 2011

Pemenang GA by Triple F

Assalammualaikum and hello korang. Maaf lambat bagitahu siapa yang menang GA by Triple F 
tuh. Act, ada masalah yang xboleh dielakkan. Jom balik ke topik and let see siapa yang menang.

Grand prize : 483
Boleh check dapat hadiah apa di >SINI<

Consolations : 159 & 121
Boleh check dapat hadiah apa di >SINI<

Pemenang yang grand prize dengan consolations berurusan dengan kak Fika okay. Email 
ada di blog dia. Eh eh belum habis lagi. Ada lagi hadiah, tapi dorang belum lagi update. 
Ada sedikit kesilapan thats why pemenang ni tak tertulis. 

Pemenang yang bernombor 345 akan dapat:
1. Purse by Nuura Shop
2. Blogskin by Yana
3. Header by Dalila Kiroro

Pemenang yang bernombor 467 akan dapat:
1. Random komik by Yana
2. Header by Dalila Kiroro

Pemenang yang bernombor 156 akan dapat:
1. Blogskin by Yana
2. Header by Dalila Kiroro

Pemenang yang bernombor 164 akn dapat: 
1. Edit simple template by Zata Zaini

Pemenang yang bernombor 7 akan dapat:
1. Edit classic template by Aina Draculla.

SILA INBOX SAYA DI >FACEBOOK< kalau nombor dia  ada dalam 3 atas ni. Kalau dapat 
purse bagi alamat then yang lain-lain tuh just bagitahu saya apa yang korang dapat then saya 
akan terus hubungkan korang dengan sponsor hadiah korang. Maaf yang tak dapat tu, mungkin 
rezeki tiada, jangan risau ok :) Lambat tuntut hadiah, saya buat random sekali lagi. 




With hearts and soul, 
Starcandy

10 sweetpie ♥:

Nazura Naa said...

no sy 435..alahai..xde rezeki..hehe..=)

farahin izzati said...

kat mana nak tengok nombor hehe, agak blur seketika

azyan nadzirah :) said...

ambil number semua ratusratus , puluhpuluh tak da pun .

Aliyah Perry said...

takde rezeki:(

Syamimi said...

nom 8 alahai sikit lagi nak kena , tade rezeki :)

thefarinah♥ said...

@farahin izzati tengok di blog faja. ada list. tekan older post je :)

Nina said...

WOW!! :) grand prize tu! am i dreamingggg~ siyesli xcaye gile. hoho. cane nak tuntut hadiah..

thefarinah♥ said...

@Nina
boleh ke blog sis Fika then dia ada bagi email dia. awak email je dekat dia.

Adyb said...

Eh saya number 467? Ehhhh saya la :P Nak tuntut macam mana ni?

❀ ERAH ❀ said...

eh..eh...tak tahu pulak sya yg no. 7 tu...hehehhe...thankz dear...ni yg syok ni...siap ada yg akan edit classic template...heheh...suka2...suka...


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard