Tuesday, January 17, 2012

Justin follow saya di Twitter!


Assalammualaikum & good afternoon! Wow ~ I havent update my blog in awhile. Im so sorry,
busy la konon kan, infact busy dengan twitter. Well, saya tak update blog pun sebab idea 
tiada, then mau cakap pasal apa, otak sangat blank. Pelik kan dengan post title hari ni? Pasal
tiada idea la tu, tu la mau cakap pasal twitter. Act, saya kembali main twitter baru jak minggu
lepas atau beberapa minggu lepas, lupa sudah :-B 

Mula-mula tu tiadalah obses sangat dengan twitter, tapi bila jumpa banyak kawan, then making
friends, a lot of people follow saya so saya teruja untuk main lah. First dulu main follower tu 
around 74 hingga 76 lah, then follow punya follow, berkawan punya berkawan, sampailah 100
lebih camtu. Guess what, Justin Bieber followed me on 11 Jan 2012 (freaking happy!!!) 
Wow ~ Since that moment sampailah sekarang, buka twitteeeeeer saja kerja saya. Sampai ada 
satu masa saya cakap camni 'Apa barang Facebook, main twitter laa.' haha whatsoever! 

Since Justin followed me, mula lah bertambah follower saya, dari ke 100 hingga 259, 259 hingga
421, and now follower saya sudah masuk 1,379. Haha, I got that cuma dalam seminggu, and 
Im so grateful, over million people, saya tersenarai dalam budak-budak bertuah yg difollow 
oleh Justin. From then on, Im a crazy Belieber, Im a sucker for Justin Bieber, and Justin Bieber 
is my idol and inspiration, love him so stronggg <3 Sorry kalau English saya broken, still 
learning by the way. 


Kamu mau follow saya jugak? My twitter is @farfarinah




With heart and soul, 
Starcandy


2 sweetpie ♥:

LdyNisa said...

wahh, you're so lucky.
sekarang ni mememang ramai pun yang berubah arah ke twitter :D

thefarinah♥ said...

@LdyNisahaha betul, sebab fb setiap hari sama ja. thanks!


Hey you, feel the love in the air. Currently bubbles are stalking |+Follow |♥Dashboard